Over Mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Jocco van de Weghe en ik ben specialist op het gebied van wijn. Immers ben ik al jarenlang, en vandaag de dag nog steeds werkzaam in de wijnbranche.

Een aantal jaren geleden werkte ik als sommelier in diverse (Michelenster) restaurants en tegenwoordig werk ik voor een groothandel waar ik verantwoordelijk ben voor de wijnafdeling. Met regelmaat verzorg ik wijnproeverijen en geef ik leuke wijncursussen. Ik vind het namelijk erg plezierig wanneer ik mensen kan helpen op het gebied van wijn.

Hier op mijn website wijsinwijn.nl ben ik begonnen met het opzetten van een Online Wijncursus. Ik ben er namelijk achter gekomen dat er heel veel Wijnliefhebbers zijn  die heel graag wat meer willen weten over wijn. Erg handig! Vooral wanneer je een wijn moet kiezen als je bij de slijter bent of in een restaurant zit. Een wijncursus is voor veel mensen dus een goed idee, echter zijn het vaak te volgeplande agenda’s die het volgen van een wijncursus niet toelaten.
De wijncursus die ik heb gemaakt wordt online gegeven. Dat wil dus zeggen dat je lekker thuis met vrienden, vriendinnen of familie de wijncursus kan volgen op de tijden wanneer het jou uitkomt. Deze online wijncursus is super leerzaam, leuk en zit boordevol wijnweetjes en handige tips!

Heel veel plezier!

Jocco van de Weghe

Facebook Comments:

Leave A Reply (No comments So Far)

No comments yet

Hide me
Sign up below to join my eNewsletter
Show me