Welkom

Wijs in Wijn helpt jou in een “lekker” wijnleven!

Achter wijn verschuilen een hoop vraagtekens die het voor jou lastig maken de juiste wijn te kiezen.

Wanneer je een fles wijn koopt bij de slijter of in een restaurant wil je als eerst weten hoe de wijn smaakt. Ben je een echte liefhebber van wijn, wil je ook weten van welk druivenras de wijn  gemaakt is, waar de wijn vandaan komt en hoe de wijn is gemaakt. Van welk jaar is deze wijn? En wat is het verschil tussen de Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland en Frankrijk behalve de prijs?
Wanneer je zelf geen antwoord op deze vragen zul je snel geld verliezen aan miskopen. En dat is zonde!

Geen geldverspilling

Wijs in wijn is een wijn advies platvorm wat jou helpt met al je vragen over wijn. Hier vind je een handige wijncursus die antwoord geeft op de vraag hoe je het beste tot je wijnkeuze kan komen. We geven een hoop wijnadviezen in allerlei vormen. Zo geven we wijnadvies over welke wijn je het beste bij een gerecht kunt drinken en we helpen je de juiste wijnkeuze te maken voor verschillende gelegenheden. Ook over wijnboeken en wijnaccessoires geven we uitgebreid advies.
Met de beste adviezen van Wijs in Wijn als specialist zul je dus geen geld meer verliezen aan miskopen!

Wijs in Wijn helpt

Wijs in Wijn is een onafhankelijk advies platvorm wat betekent dat we wijnen adviseren uit diverse wijn webshops. De online wijncursus is gratis te volgen en alle wijnadviezen zijn geheel vrijblijvend.  Schijf je hiernaast in om op de hoogte te blijven en ontvang leuk nieuws en handige tips over wijn!

Heel veel plezier!

Facebook Comments:

Leave A Reply (No comments So Far)

No comments yet

Hide me
Sign up below to join my eNewsletter
Show me