Wijn Bewaren – Hoe Doe Je Dat?

wijnproeverij

Wijn Bewaren: Hoe Doe Je Dat?

Er bestaan veel geruchten over hoe je wijn kunt bewaren. En met name over het onderwerp hoe moet ik ‘rode wijn bewaren?’ krijg ik nogal eens wat vragen. In feite is het heel simpel, check onderstaande video over het bewaren van rode wijn.


Klik Hier En Ontdek Het #1 Geheim Van Wijn
En Het Maken Van De Juiste Wijnkeuze >>>

De meeste wijnen worden op de dag van aankoop over het algemeen diezelfde dag nog opgedronken. Maar wat nu wanneer je genoeg gedronken hebt, en de fles is nog niet leeg. “Hoe bewaar je wijn?” dat is dan de vraag…

Er bestaan veel fabeltjes over het bewaren van wijn. Maar zoals je ziet in bovenstaande video is het bewaren van wijn eigenlijk vrij eenvoudig. Gewoon de kurk op de fles, en dan in de koelkast. De temperatuur in de koelkast komt de wijn ten goede en de kurk zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij de wijn komt, waardoor de wijn netjes op smaak blijft en je deze rustig tot een paar dagen na het openen nog kunt drinken.

We hebben het in dit verhaal natuurlijk niet over de zogenaamde bewaarwijn. Dat is een heel ander verhaal.

De ideale omgeving om een geopende fles wijn te bewaren is dus: in de koelkast met de kurk erop.

Klik Hier En Ontdek Het #1 Geheim Van Wijn
En Het Maken Van De Juiste Wijnkeuze >>>

wijn bewaren

Rode wijn bewaren doe je dus het beste in de koelkast. Een dag, of twee dagen later, kun je dan nog rustig genieten van een lekker glaasje rode wijn”

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments:

Leave A Reply (No comments So Far)

No comments yet

Hide me
Sign up below to join my eNewsletter
Show me